FAQ

Vraag: Wat kost een optreden van Gewoon André?

Elk optreden is anders! Daarom krijgt u altijd een persoonlijke prijsopgave met alle details.

Standaard speelt Gewoon André 3 sets van 50 minuten binnen 3 uur. U krijgt een factuur, incl. 9% BTW. Reiskosten tot een afstand van 100 KM vanaf Drunen zijn inclusief. Vanaf 100KM €0,20 per KM.

Voor optredens in de zorgsector geldt een speciaal tarief. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en kijk hierboven ook eens onder het kopje ‘Zorgsector’

Vraag: Wat gebeurt er als je verhinderd bent op de dag van het optreden?

Het komt gelukkig maar zelden voor, en toch… Als de situatie zich voordoet, heb ik een aantal goede collega’s om me heen verzameld, die in overleg met u het optreden kunnen overnemen. Zo proberen we samen het probleem naar uw volle tevredenheid op te lossen.

Vraag: Kunnen we ook met speciale verzoekjes bij jou terecht?

Misschien dat u vooraf al weet welk liedje u op uw feest of receptie zou willen horen? Laat het mij weten en ik studeer het graag voor u in! Ook voor aangepaste teksten kunt u altijd bij mij terecht. Ondersteunen van stukjes of acts doe ik graag! Zo maken we er samen een gezellig feestje van.

Vraag: Wat heb je nodig voor een optreden?

Graag heb ik een veilige, droge speelplek! Als er een stopcontact in de buurt is, is dat handig. (maar niet noodzakelijk)

Voor zalen tot ongeveer 150 personen zorg ik voor een goede geluidsinstallatie. Grotere zalen even in overleg.